Blækpatroner Epson printer
Techmaster.dk
Techmaster ofte stillede spørgsmål - FAQ
Venligst kontakt os hvis du ikke finder det du søger

Læs her Epsons egne anbefalinger vedrørende forbrugsmaterialer

Udskrivning er en proces, hvor printer, blæk og papir arbejder sammen for at give den ultimative kvalitet. Med dette som baggrund produceres alt Epson tilbehør i moderne design, metodisk udvikling, præcision i fremstilling og omfattende kvalitetskontrol, hvilket sikrer, at vores hardware fortsat giver optimal ydelse gennem et langt og problemløst liv.

Epson blækpatroner

Kun Epson fremstiller originalt Epson tilbehør, og kun originalt Epson tilbehør garanteres at fungere sammen med din Epson Stylus inkjetprinter. Du kan være sikker på høj kvalitet og sikkerhed med blæk, driver og printer arbejdende sammen i perfekt harmoni. Epson har brugt millioner på forskning og udvikling for at sikre, at du får det aller bedste ud af dit produkt.

Fordelene ved fotoprint med Epson:
 • Fremstil flot udseende print hurtigt og nemt hjemme hos dig selv.
 • Print kun de fotos, du ønsker, og så mange du ønsker.
 • Dine billeder forbliver så gode, som den dag du printede dem, i de næste mange år.
 • Bliv kreativ - du kan editere og retouchere i dine digitale print, så du får det perfekte foto.
 • Epson digitale printere leveres med Epson PRINT Image Matching ™ teknologi - som gengiver billeder, som er tro mod originalen, i rige farver med mere naturlige hudtoner.

  Epson DURABrite ™
  Epson DURABrite ™ blæk er specielt udviklet pigmentblæk, som giver mulighed for printhastighed og kvalitet på almindeligt mat papir uden at gå på kompromis.Teknologien bag DURABrite pigmentblæk har uovertruffen varighed, når den sammenlignes med andre dye-baserede typer blæk. Du får print som er udtværingsfrie og vandfaste, og som ikke falmer i op til 80 år. (For testkonditioner se venligst de individuelle produktsider).

  Epson medier

  For at sikre optimal printkvalitet, vælg da fra den nyligt udvidede vifte af Epson Photo Quality printmedier. Et omfattende udvalg af omkostningseffektive medier sikrer, at Epsons udvalg af printere kan anvendes bredt. Vores eksklusive Photo Quality papir og coating-teknologier forbedrer fordelen ved Quick-Dry blæk til det optimale.

  Vælg altid det rigtige medie til dine print - for at opnå de bedste resultater

  Premium Glossy Photo Paper Epsons topkvalitets fotopapir har en højglans finish, som er perfekt til at printe dine favoritbilleder og forstørrelser på - for at opnå de mest ultimative resultater. Dette papir er smudsafvisende og vandafvisende med en blød, klar hvid, resin belagt overflade.

  Premium Semigloss Photo paper Dette bemærkelsesværdige medie har udseendet og føles som ægte fotografisk papir. Semigloss papiret giver smukke resultater, som alle beundrer - bruges f.eks. til udstillingsprint eller farverige scenerier

  ColorLife™ Ideelt til print af professionelle fotos, der ikke falmer, med en blød satin finish. Papiret tilbyder udseendet og følelsen af traditionelle fotos, som giver brillante billeder med fantastiske detaljer og klarhed.

  DURABrite™ Photo Paper Dette Epson DURABrite™ Photo Paper tilbyder en enestående opløsning til print af glossy fotos med DURABrite™ pigmentblæk.

  Photo Paper Photo Paper giver en blød, glossy finish til hverdagsfotos i ægte fotografisk kvalitet. Ideelt til print af dine egne digitale fotos, reprint og forstørrelser.

  Photo Quality Glossy Paper Dette stykke papir er klart hvidt, glossy og coated, og det lægger ekstra fotografisk glød og farve på præsentationer, flyers, rapporter og fotografier.

  Double-sided Matte Paper Dette to-sidede, matte, coatede papir har en ikke-skinnende overflade for at give maksimum farvedefinition, hvilket gør det ideelt til print af salgsbrochurer, lykønskningskort, nyhedsbreve og fotografiske mapper, som både fordrer fotografisk billedkvalitet og alsidigheden af to-sidet udskrivning, uden at det ses igennem papiret.

  Matte Paper Heavyweight Matte Paper giver langtidsholdbare fotografier med en mat finish. Med heavyweight og den klare, hvide, ultraglatte finish er dette papir perfekt til ikke-skinnende fotografier og arbejdsprojekter.

  Photo Quality Inkjet Paper Sprødt, hvidt coated papir som giver klare farver og laserskarp tekst på ikke-reflekterende overflader. Ideelt til en bred vifte af applikationer så som flyers, rapporter og præsentationer med fotos og grafik.

  Cool Peel Iron On - medie til overførsel på f.eks. T-shirts Stryg dine kreationer på T-shirts, tasker og nærmest alt bomuld - den ultimative måde at vise dine fotos og design på!

  Bright White Inkjet Paper Dette klart hvide, ikke-coatede papir er fantastisk til udskrivnng af web sider, memoer, grafik og andre tekstdokumenter.

  Premium Plain Paper Dette klart hvide, ikke-coatede papir er fantastisk til udskrivnng af web sider, memoer, grafik og andre tekstdokumenter.


 • Gode priser til alle Techmaster tilbyder gode priser til alle
 • Erhverv (Kort, Mobilepay, Faktura)
 • Private (Kort, Mobilepay)
 • Offentlige (Elektronisk Faktura via EAN nr.)
 • Betal med
  Disse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendes