Uni
Techmaster.dk
Techmaster ofte stillede spørgsmål - FAQ
Venligst kontakt os hvis du ikke finder det du søger

Køb UNI produkter hos Techmaster

Klik på billedet her til højre for at se det fyldige katalog med komplet og detaljeret oversigt over UNI`s velkendte sortiment af skriveredskaber
Uanset om du studerer eller arbejder ved et skrivebord eller er på farten er UNI`s produkter altid i nærheden for at gi` dig den optimale skriveoplevelse. Udviklet gennem tiden med dig som kunde lever alle uni-produkterne op til mottoet: Den bedste kvalitet er den bedste service! Mitsubishi Pencil Co. er en af verdens største producenter af skriveredskaber og er i dag repræsenteret i over 100 lande. De har datterselskaber i bl.a. USA, England, Spanien og Australien. Udover fabrikker i Japan har de fabrikker i Kina og i Vietnam.


UNI - PERSONLIGHED MED STIL

"UNI" stammer fra det engelske ord "unique"

UNI er synonymt med ønsket om at hvert produkt skal modsvare kundens individuelle behov, såvel forretningsmanden som skoleeleven. Mitsubishi Pencil har siden 1887 produceret skriveredskaber af høj kvalitet og med et design, som er tilpasset tidens strømninger. Uni`s overlegene kvalitet bygger bro over 3 århundrede!


Udvalgte UNI Produkter


UNI-Ball Vission RT - Rollerpenne


Verdens første click rollerpen med uni SuperInk – vandfast og lysægte – pigmentblæk. Pennen er "air-plane-safe" – den lækker ikke i flyveren. Pennen har sikkerhedsclip – undgå blæk i skjortelommen.


UNI-Ball Signo 207 - Rollerpenne


Uni-ball Signo 207 er en gel rollerpen. Pennen skriver med Uni SuperInk – vandfast og lysægte pigment blæk. Pennen har et behageligt fingergreb. 3 forskellige spidstyper: micro 0,3 mm – fine: 0,4 mm og needle point: 0,4 mm.


UNI-Ball Eye Micro og Fine - Rollerpenne


Uni-ball Eye UB-150 og UB-157 er 2 af de mest solgte rollerpenne i verden. Pennene har synlig blækleder og skriver med flydende blæk. Blækket er uni SuperInk – vandfast og lysægte pigment blæk. Farveindikatoren i toppen af hætten. Pennene har uni-ink-flow system, som gør at pennene skriver den samme streg til den sidste dråbe blæk.


UNI-Ball UB100 og UB120 - Rollerpenne


Uni-ball UB-120 er Danmarks med solgte rollerpen. Høj skrivekvalitet med uni SuperInk – vandfast og lysægte pigmentblæk. UB-100 var den første rollerpen fra Mitsubishi Pencil Co. – stadig en velskrivende pen.

Kurven er tom!
Læg varer i indkøbskurven for at se samlet pris inklusive fragt omkostninger i dette vindue

Gode priser til alle Techmaster tilbyder gode priser til alle
  • Erhverv (Kort, Mobilepay, Faktura)
  • Private (Kort, Mobilepay)
  • Offentlige (Elektronisk Faktura via EAN nr.)
  • Betal med
    Disse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendes