Nobo
Techmaster.dk
Techmaster ofte stillede spørgsmål - FAQ
Venligst kontakt os hvis du ikke finder det du søger

Nobo Glastavler, Whiteboards, Skifterammer, Gadeskilte, Opslagsskabe, Rumdelere, Skrivebordstavler, Flipovers mm.

Nobo Whiteboards

Visuelle kommunikationsværktøjer har de seneste år udviklet sig meget. Nobo kan i dag tilbyde smarte løsninger, som passer med designet og interiøret på en moderne arbejdsplads. Med en whiteboardtavle fra Nobo er du sikret et stilrent, designsikkert produkt i høj kvalitet. Nobo har flere forskellige whiteboard serier, som sikrer noget til ethvert behov.

Med Impression Pro Whiteboards får du en slim ramme og monteringen pænt skjult bag tavlen. Tavlerne findes i standard eller widescreen format. Premium Plus Whiteboards har en traditionel montering gennem hjørnerne og er tilgængelige i forskellige størrelser for at maksimere skrivepladsen. Essence Whiteboard serien er emaljerede magnetiske whiteboards med anodiseret aluminiumsramme. Den emaljerede magnetiske whiteboardoverflade giver en uovertruffen holdbarhed ved hyppig brug. Endeligt er der de Vendbare Mobile Whiteboards, som kommer med rummelige pennebakker placeret under tavlerne
Nobo Whiteboards

Nobo Glastavler

En glastavle i et stilfuldt design og dry-wipe overflade udgør et fremragende notestagningsværktøj. Det magnetiske og rammeløse whiteboard med dry-wipe glasoverflade giver højeste modstand mod blækpletter og ridser. Ganske enkelt skriv, tør væk og start på ny
Nobo Glastavler

Nobo Flipovere

Til at skabe et hurtigt overblik til et møde eller som et godt brainstorm-værktøj, er flipovers en virkelig god løsning. Nobo tilbyder modeller med hjul og faste ben, samt med udtrækbare forlængerarme, så man frit kan finde den løsning, som passer bedst til ens behov.
Nobo Flipovere

Nobo Skifterammer

En vægmonteret skifteramme til sikker visning af plakater, skilte og information. Den smarte aluminiums-klikramme giver en professionel finish samt hurtig og nem ændring af indhold. Denne stabile og sikre skiltholder har en bagside, der sættes fast til væggen ved hjælp af hjørnemontage, og det beskyttende antirefleks glas er let at tørre af.
Nobo Skifterammer

Nobo Opslagsskabe

Magnetisk, låsbart opslagsskab med hængslet glaslåge og med sidelås. Komplet med moderne, stilfuld aluminumsramme, som vægmonteres gennem hjørnerne. Magnetisk opslagstavle-overflade til sikkert at vise opslag. Opslagsskabene findes til indendørs eller udendørs brug.
Nobo Opslagsskabe

Nobo Skrivebordstavler

Hvis ikke pladsen er til en vægmonteret whiteboardtavle, kan skrivebordstavler være et godt alternativ. Tavlerne er bærbare og kan dermed let flyttes rundt. De stilrene designs passer ind i ethvert kontormiljø, og gør det let at skrive hurtige noter og beskeder.
Nobo Skrivebordstavler

Fremvisnings lærreder

Fremvisnings lærreder
Fremvisnings lærreder

Kurven er tom!
Læg varer i indkøbskurven for at se samlet pris inklusive fragt omkostninger i dette vindue

Gode priser til alle Techmaster tilbyder gode priser til alle
  • Erhverv (Kort, Mobilepay, Faktura)
  • Private (Kort, Mobilepay)
  • Offentlige (Elektronisk Faktura via EAN nr.)
  • Betal med
    Disse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendes