JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Techmaster.dk
Techmaster ofte stillede spørgsmål - FAQ

Hos Techmaster kan du købe alle kalendertavler fra Legamaster

Klik på billedet her til højre for at se det fyldige katalog med komplet og detaljeret oversigt over det fulde sortiment af Legamasters kvalitetsprodukter til visuel kommunikation. I kataloget finder du også god hjælp og vejledning til at finde den rigtige tavle til dit behov. På webshoppen har vi kun de tavler der føres som standard på lager i Danmark, men hvis du i Legamasters katalog finder en kalender tavle eller andre varer som ikke findes på webshoppen skaffer vi det gerne hjem til dig.
Legamaster 2018 katalog
Se de enkelte Planlægnings kalendere herunder og klik for nærmere beskrivelse. Store billeder af hver enkelt tavle kan downloades fra produkt beskrivelses siden. Eller hent det store Legamaster katalog ved at klikke på linket her foroven.
For et hurtigt overblik, er LEGAMASTER Årsplanlægningskalendere den perfekte løsning. Uanset om du ønsker at visualisere langsigtede projekter, firma strukturer, personale oversigter eller årlig ferie for hele din arbejdsstyrke, har Legamaster de klareste og bedste oversigts løsninger.
Søgningen fandt:
Gode priser til alle Techmaster tilbyder gode priser til alle
  • Erhverv (Kort, Mobilepay, Faktura)
  • Private (Kort, Mobilepay)
  • Offentlige (Elektronisk Faktura via EAN nr.)
  • Betal med
    Disse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendes