JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Techmaster.dk
Techmaster ofte stillede spørgsmål - FAQ
Venligst kontakt os hvis du ikke finder det du søger

Techmaster forhandeler Ilfords store sortiment af fotopapir til amatører og professionelle

Grundlagt i 1879, ILFORD er en førende aktør inden for udvikling og fremstilling af fotokvalitet medier til både inkjet print og fotografiske processer. Evnen til at tilpasse sig og skifte til markedsudviklingen har været noget ILFORD har gjort siden sin fremkomst og dets verdensklasse fabrik i Schweiz har været den drivende kraft og inspiration bag mange af de bedste kvalitets inkjet produkter tilgængelige på markedet i dag.

Ved at bygge på sin fotografiske viden og ekspertise, har ILFORD udviklet en vifte af inkjet medier, der passer til deres kunders behov, herunder medier der har udseendet og fornemmelsen af et traditionelt fotografi. Idag er ILFORD er en af de få virksomheder i verden, der har integreret forsknings-og udviklingsinitiativer for farvestoffer, trykfarver og bestrøgne medier, der anvendes i fotokvalitet inkjet print, og alle fører til prisbelønnede produkter. ILFORD evaluerer løbende kapaciteten af sine professionelle farve produktudbud, ILFOCHROME og ILFOCOLOR, for at sikre deres præstation opfylder kravene i det professionelle marked.

Ilford Galerie Gold Fibre Silk

Et printerpapir fra Ilford, der giver fornemmelsen af et ægte fotografisk fiberpapir – høj opløsning, stort farveomfang og fine arkiveringsegenskaber for professionelle fotografer. Ilford Galerie Gold Fibre Silk er et 310 gram InkJet-papir med en base af bariumsulfat (baryt). Dette forbedrer mediets overflade, som får cremede hvide og fløjlsagtige sorte partier, og bibringer følelsen af et ægte fiberpapir – den gældende standard blandt kunstfotografer over hele verden.


Kurven er tom!
Læg varer i indkøbskurven for at se samlet pris inklusive fragt omkostninger i dette vindue

Gode priser til alle Techmaster tilbyder gode priser til alle
  • Erhverv (Kort, Mobilepay, Faktura)
  • Private (Kort, Mobilepay)
  • Offentlige (Elektronisk Faktura via EAN nr.)
  • Betal med
    Disse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendes