GBC
Techmaster.dk
Techmaster ofte stillede spørgsmål - FAQ
Venligst kontakt os hvis du ikke finder det du søger

GBC er eksperter i Laminering og indbinding

Indbinding og Laminering

GBC (General Binding Corporation) blev startet i 1947 i Chicago, hvor grundlæggerne besluttede sig for at ville hjælpe virksomheder med en hurtig og pålidelig metode til indbinding og laminering af dokumenter. GBC introducerede den første elektriske "desktop" indbindingsmaskine i 1961 og lamineringsmaskinen i 1966. GBC er nu en af verdens største producenter af indbindingsmaskiner og lamineringsmaskiner. Målet for GBC er at deres indbindings og laminerings maskiner skal fungere hurtigt og første gang, og første prioritet er at de skal være de mest pålidelige maskiner på markedet, hvad enten det gælder klasseværelset, kontoret, produktionen eller hvor man ellers kan finde anvendelse af GBC produkter.

GBC Lamineringsmaskiner

Fra GBC findes tre serier af lamineringsmaskiner. Start maskinerne hedder GBC Inspire og er gode kvalitets lamineringsmaskiner beregnet til det mindre lamineringsbehov og velegnet til private eller hjemmekontor. Inspire lamineringsmaskinerne fås i to udgaver til henholdsvis A3 og A4, de kan laminere op til 75 micron lamineringslommer og opvarminingstid er 5 minutter. GBC Fusion er GBC's professionelle lamineringsmaskiner, de mindste GBC Fusion modeller egner sig dog bedst til mindre krævende brug. De større GBC Fusion modeller er til krævende prodfessionelt brug som f.eks. på kontorer og skoler hvor hurtig opvarmning og høj produktivitet er nødvendig. Eksempelvis er GBC Fusion 6000L klar til laminering efter kun 1 minuts opvarmning og et A4 ark lamineres på kun 15 sekunder, den kan laminere fra 75 til 250 micron lomme tykkelse, og justerer selv hastigheden efter tykkelsen på lommen så resultatet altid bliver perfekt. GBC's nyeste opfindelse indenfor lamineringsmaskiner er den fuldautomatiske GBC Foton 30, som ikke anvender laminerings lommer, men en kassette med lamineringsfilm til 30 A4 ark. Der fås Filmkassetter til Foton 30 i forskellige tykkelser. Til meget krævende professionelt brug findes GBC Proseries som er noget af det absolut kraftigste der fås indenfor lamineringsmaskiner, de er også ret dyre og vil for de fleste ikke være relevante eller nødvendige.

Køb Fusion Plus 7000L og få en fed DAB Clock Radio

Kurven er tom!
Læg varer i indkøbskurven for at se samlet pris inklusive fragt omkostninger i dette vindue

Gode priser til alle Techmaster tilbyder gode priser til alle
  • Erhverv (Kort, Mobilepay, Faktura)
  • Private (Kort, Mobilepay)
  • Offentlige (Elektronisk Faktura via EAN nr.)
  • Betal med
    Disse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendes