Laminering
Techmaster.dk
Techmaster ofte stillede spørgsmål - FAQ

Hos Techmaster finder hvad du alt du skal bruge til professionel udført lamineringHvad er laminering ?

Laminerede dokumenter og udskrifter er helt "hermetisk" lukket inde, så de er beskyttet mod skader fra fx støv, snavs og væske. Lamineringen øger kvaliteten af præsentationsmaterialet. Den blanke overflade får farverne til at virke mere klare end ellers. Laminering sikrer dine dokumenter, så de ikke kan ændres, derfor er laminering en billig og god løsning til ID-kort, medlemskort etc. Laminering kan anvendes til utallige emner: Udskrifter, fotos, brugsanvisninger, certifikater, sikkerhedsforskrifter, salgsmateriale, prislister, menuer, opskrifter, badges, ID-kort og meget, meget mere! Techmaster er forhandler af Leitz og GBC kvalitets lamineringsmaskiner. Leitz og GBC har et bredt udvalg af lamineringsmaskiner til alle behov og priser. Læs mere om maskinerne og find masser af brugbar information på Leitz og GBC hjemmesider
Lamineringsmaskine Leitz iLAM Office A4
GBC Lamineringsmaskiner

Hvorfor laminere

Beskytter:
Laminering beskytter dokumenter mod slid og mod skader forårsaget af hyppig håndtering, væskespild, fingeraftryk, snavs osv. Det holder dokumenter i fremragende stand ved at forsegle dem i en vandtæt plastbelægning.
Bevarer:
Laminering er en god måde at bevare dine dokumenter ved at forbedre kvaliteten og holde dem i fremragende stand til hyppig håndtering nu og i fremtiden.
Forlænger:
Laminering er langvarig, da det forlænger levetiden for ethvert dokument og forlænger dets anvendelse. Et lamineret dokument kan let aftørres, hvilket hjælper med at bevare et uberørt udseende og læsbarhed af tekst.
Professionel fremtræden:
Alle trykte materialer, du producerer og distribuerer, afspejler din virksomhed og dit brand, såsom brochurer, præsentationsmateriale, restaurantmenuer eller skiltning. Laminering af disse dokumenter hjælper med at skabe et respektabelt og professionelt brand image.
Perfekt forbedrelse:
Laminering forbedrer perfekt trykt materiale, forstærker dybden og fyldigheden på blækket og dermed farvekontrasten, hvilket resulterer i en overordnet bedre kvalitet og lysstyrke på det printede materiale.

Kurven er tom!
Læg varer i indkøbskurven for at se samlet pris inklusive fragt omkostninger i dette vindue

Gode priser til alle Techmaster tilbyder gode priser til alle
  • Erhverv (Kort, Mobilepay, Faktura)
  • Private (Kort, Mobilepay)
  • Offentlige (Elektronisk Faktura via EAN nr.)
  • Betal med
    Disse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendes