Extreme 3D Pro Joystick, Logitech 942-000031
Techmaster.dk
Techmaster ofte stillede spørgsmål - FAQ
Extreme 3D Pro Joystick, Logitech 942-000031

EXTREME 3D PRO JOYSTICK

Med avancerede kontrolfunktioner og et drejehåndtag er dette stabile og præcise joystick en fordel, uanset om du er midt i en akrobatisk luftduel eller på lange bombetogter.

PRÆCISIONSDREJEHÅNDTAG TIL RORET

Det ligger i håndleddet, Undersøgelser har vist at avanceret flyvning handler om instinkter og reaktionstider. Drengene i laboratoriet har udviklet et særligt drejehåndtag til Extreme 3D Pro der giver naturlig kontrol med en hånd og en mindre enhed til hjælp for piloterne.

12 PROGRAMMERBARE KNAPPER

Tilpas udrustningenMed Extreme 3D Pro har du alle kommandoer lige ved hånden og præcis hvor du vil have dem, så du kan holde øjnene mod horisonten. De programmerbare knapper kan konfigureres til at udføre enkle kommandoer eller sindrige makroer der involverer mange tasteanslag, musehandlinger med mere.

8-VEJS HATSWITCH

Lad tommelfingeren gøre arbejdet Skift nemt og hurtigt fra forskellige visningsindstillinger til våben med mere – den 8-vejs hatswitch er udviklet til præcist at opfange særlige input der er specifikke for flysimulatorer.

AFTRÆKKER TIL HURTIGE SALVER

Få målet på kornet, og gi' gas Tryk af med Extreme 3D Pro-aftrækkeren så hurtigt som du kan eller har behov for, og vær sikker på at alle fingerens små ryk bliver fanget uden at miste rytmen.

BEHAGELIGT HÅNDTAG

God tur! Flyv ud på endnu en mission, eller skyd flere fjender ned i ro og mag, selv efter at have været i gang i timevis. Den kurvede udformning støtter hånden og tilpasser sig til den så du kan flyve ubesværet i mange timer.

STABIL, VÆGTET FOD

Kender sin plads I en omfattende undersøgelse kom man frem til at det hæmmer ens spil hvis man har et joystick der glider ukontrollabelt rundt når det går hedest til. Den tunge fod holder joysticket på plads når du spiller, uden at tippe ved løft.


Del produkt
Del via E-Mail Del på Facebook Del på Twitter
Om Techmaster
Din troværdige leverandør af tekniske produkter og service siden 1998. Giver dig sikkerhed for en tryg handel. Har du spørgsmål eller brug for hjælp så KONTAKT OS
Gode priser til alle Techmaster tilbyder gode priser til alle
  • Erhverv (Kort, Mobilepay, Faktura)
  • Private (Kort, Mobilepay)
  • Offentlige (Elektronisk Faktura via EAN nr.)
  • Betal med
    Disse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendes