Edding 1200-6s metalbox med 6stk. Metalfarve markers, fin rund
Techmaster.dk
Techmaster ofte stillede spørgsmål - FAQ
Edding 1200-6s metalbox med 6stk. Metalfarve markers, fin rund spids 1mm

EDDING hobby og design

 • Metalbox med edding Metalic markere
 • Pakken indeholder 6 markers
 • Varenummer: 1200-6s

  Som dagene bliver mørke, varsler det en tid for kunst-og håndværk. Disse bullet-tip colorpens giver utallige muligheder skriftligt og design. Og takket være deres uigennemsigtig metallisk blæk, producerer de lige gode resultater på lys eller mørk-farvet papir. Fans af sølv og guld vil kunne lide den nye serie: indtil nu har disse to nuancer kun været tilgængelig på Edding i form af gel penne eller malings markører. Meget god værdi for pengene, disse nye colorpens udgør nu et simpelt alternativ. Det er fordi de nye metalliske penne er så utroligt nemme at bruge: bare tage hætten for øjeblikkelige, strålende resultater!

  Fra den indledende skitse til den endelige layout, er Edding 1200 et ideelt værktøj - ikke kun for amatør kunst-og-Crafters, men for professionelle grafiske designere og illustratorer også. Hvad mere er, disse seks nytilkomne er en genial tilføjelse til rækken: ikke blot er den handy Edding 1200 nu tilgængelig i alt 30 forskellige farver, men - i kombination med Edding øvrige innovative fiber-spids produkter (såsom Edding 1255 med en kalligrafi spids, eller den Edding 1340 brushpen) - serien imødekommer den nu alle design muligheder.

  Mens de etablerede farver i den populære 1200-serien er tilgængelige fra butikker i sæt af 10 eller 20, denne nye metallic six-pack kommer i sin egen specielle emballage: den attraktive, høj kvalitet metal kasse i et moderne design er ikke bare rart at se på - det er også en genial gaveidé for både unge og gamle.

  Edding 1200 metalliske har en stregbredde på 1-3 mm. Som med alle colorpens i denne serie, er blækket vandbaseret. Da blækket er pigmenteret, anbefales det, at pennene opbevares lodret, når de ikke bruges.


 • Del produkt
  Del via E-Mail Del på Facebook Del på Twitter
  Om Techmaster
  Din troværdige leverandør af tekniske produkter og service siden 1998. Giver dig sikkerhed for en tryg handel. Har du spørgsmål eller brug for hjælp så KONTAKT OS

  Kunder der har købt dette produkt har også købt

  Kurven er tom!
  Læg varer i indkøbskurven for at se samlet pris inklusive fragt omkostninger i dette vindue

  Gode priser til alle Techmaster tilbyder gode priser til alle
 • Erhverv (Kort, Mobilepay, Faktura)
 • Private (Kort, Mobilepay)
 • Offentlige (Elektronisk Faktura via EAN nr.)
 • Betal med
  Disse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendes