JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Techmaster.dk
DYMO LabelManager 280, inkl. adapter og batteri, til 6/9/12mm tape

DYMO LabelManager 280 med genopladeligt batteri og adapter

Med den håndholdte DYMO® LabelManager 280 er det nemt at få styr på det hele. Tilslut den til en pc eller Mac®* og du kan oprette etiketter med alle de skrifttyper og den grafik, du har på din computer. Tekst indtastes praktisk nemt og hurtigt på det velkendte danske tastatur som til en computer. Derefter redigeres den hurtigt med genvejstaster til tekstformatering. Ingen udgifter og intet besvær med at bortskaffe engangsbatterier - med det genopladelige batterisæt skal du blot oplade, indtaste og udskrive. LabelManager 280 udskriver 50% hurtigere end øvrige DYMO etiketmaskiner. Og den udskriver etiketter på DYMO D1 tape i bredder på 6, 9 og 12 mm i varierende farver - perfekt til etiketmærkning af arkiver, reoler, udstyr mm.
SKU: S0968930

Kompatibel med Windows Vista®, Windows® 7, Windows® 8, Windows® XP, Mac OS® X 10.5 eller nyere - kun Intel®


Køb tape D1 til Labelmanager 280 - KLIK HER
Del produkt
Del via E-Mail Del på Facebook Del på Twitter
Om Techmaster
Din troværdige leverandør af tekniske produkter og service siden 1998. Giver dig sikkerhed for en tryg handel. Har du spørgsmål eller brug for hjælp så KONTAKT OS

Kunder der har købt dette produkt har også købt

Gode priser til alle
  • Erhverv (Kort, Mobilepay, Faktura)
  • Private (Kort, Mobilepay)
  • Offentlige (Elektronisk Faktura via EAN nr.)
  • Betal med