Pas på annonce fuskerne
Techmaster.dk
Techmaster ofte stillede spørgsmål - FAQ

Annonce fuskere misbruger Techmasters navn

Nogle konkurrerende firmaer opretter adwords kampagner hvor de angiver Techmaster som søgeord. Dette er på kant med loven og strider ihvertfald imod god markedsføringsskik. Hos Techmaster har vi valgt ikke at bruge den slags luskede metoder som jo i princippet går ud på at snyde en kunde der Googler efter techmaster til istedet at klikke på en konkurrerende sides annonce.

Se efter hvad du klikker på

Vær opmærksom før du klikker på en annonce hvilken hjemmeside adresse der står under annoncen sådan at du ikke bliver snydt, ELLER hjælp os med at stoppe svindlen ved at klikke på annoncen og straks efter klikke tilbage igen og væk fra fusker siden. Dermed betaler Annonce fuskeren til Google for at du klikker på hans annonce uden at du hopper i fælden og handler hos ham. Forhåbentlig kan det i længden medvirke til at disse firmaer ændrer deres suspekte markedsføringsmetoder.

"Danmarks billigste blækpatroner"

For tiden bliver vores navn benyttet uretmæssigt til at reklamere for at firma der hævder at sælge "Danmarks billigste blækpatroner". Desværre er dette firma også kendt og berygtet for at sælge produkter af meget ringe kvalitet og derfor er Techmaster selvfølgelig særligt ked af at blive sat i bås med netop den butik.

Techmaster et godt velrenomeret firma

Alt imens vi irriterer os over at fuskere forsøger at misbruge vores gode navn, er vi da også stolte over at vores firma er så godt og velrenomeret at vores "konkurrenter" åbenbart gerne vil sættes i bås med os. Den begejstring disse konkurenter har for Techmaster er ikke gensidig fra vores side.

Kurven er tom!
Læg varer i indkøbskurven for at se samlet pris inklusive fragt omkostninger i dette vindue

Gode priser til alle Techmaster tilbyder gode priser til alle
  • Erhverv (Kort, Mobilepay, Faktura)
  • Private (Kort, Mobilepay)
  • Offentlige (Elektronisk Faktura via EAN nr.)
  • Betal med
    Disse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendesDisse betalingsmetoder kan anvendes